Kestopigmentointi

Kestävää kauneutta!

Kestopigmentoinnilla voidaan korostaa kulmakarvoja, ripsirajoja tai huulia, jotka ovat vaaleat, epätasaiset tai esimerkiksi iän myötä haalistuneet.
Pigmentointia ei kannata arastella, sillä hyvin tehty pigmentointi ei hyppää silmille edes meikittömiltä kasvoilta, vaan korostaa kauniisti kantajansa piirteitä.

Kuinka pigmentointi toteutetaan?

Pigmentointi aloitetaan allekirjoittamalla pigmentointi sopimus, tämän jälkeen keskustelemme värin sävystä ja tummuudesta sekä pigmentoitavan alueen muodosta.

Keskustelun jälkeen kosmetologi sekoittaa värin jolla myös lopullinen työ tehdään. Asiakas näkee sävyn ihollaan ja tässä vaiheessa väriä on vielä mahdollisuus muuttaa.

Väri vaalenee noin 30% kun se viedään ihoon. Esipiirroosta tehdessä väri on vesiliukoista, sitä voidaan pyyhkiä ja lisätä tarpeen mukaan.

Asiakas osallistuu aina esipiirroksen suunnitteluun ja vasta sitten kun asiakas on tyytyväinen piirrokseen, voidaan aloittaa pigmentointi.

Pigmentoinnin jälkeen

Käsittelyn jälkeen tulos näyttää tummemmalta ja käsitelty alue voi hieman punoittaa ja kihelmöidä, tämä on täysin normaalia ja kuuluu asiaan.

Eyelinerin teon jälkeen alueella saattaa esiintyä voimakkaampaa turvotusta, se kestää 1-2 päivään, turvotusta voi helpottaa kylmäpussilla.

Ripsivärin käyttöä tulisi välttää 5 päivän ajan.

Saat mukaasi pigmentoinin hoitoon tarkoitetun hoitovoiteen. Hoitovoiteen tarkoitus on nopeuttaa kudoksen parantumista ja helpottaa kiristävää tunnetta iholla.

Voidetta käytetään 5-7 päivää, levitä voide aina puhtaalla vanupuikolla. (Ethän käytä alueella muita tuotteita, kuten vaseliini tai bepanthen.)

Ylimääräinen väri irtoaa ihon pinnalta, kun kudos on täysin parantunut, tulos saattaa aluksi olla hailakampi kunnes väri nousee enemmän ihon pintaan. Jos väriä on kuoriutunut poikkeuksellisen paljon on hyvä ilmoittaa siitä hoitolaan.

Täydellisen tuloksen saavuttamiseksi, käsittely tehdään aina kahteen kertaan, aikaisintaan 4 viikon kulutta. Jälkikäsittelyssä paikataan mahdolliset aukko kohdat ja tarvittaessa muuttaa värin voimakkuutta.

Pigmentoinnin vahvistus ja ylläpito

Pigmentointi on hyvä vahvistaa vuoden, kahden kuluttua, näin saadaan

Värin pysyminen riippuu usein kudoksesta ja sen kyvystä sitoa väriä.

Toiset joutuvat käymään vuoden välein ja toiset taas kahden, jopa kolmen vuoden välein.

Vahvistukseen on hyvä tulla, kun väri alkaa rakoilla tai jos sävy on muuttunut huomattavasti.

Tarkoituksena olisi, että vahvistukseen riittäisi aina yksi käynti. Vahvistuskäynti on aina maksullinen.

Pigmentoinnin kestoa iholla voi pidentää siihen tarkoitetulla Goldeneyen Keep voiteella, se säilyttää rajat tarkkoina ja pitää värin kirkkaana voit käyttää tuotetta myös tatuoinin hoitoon.

Suojaa kesäisin pigmentointia auringolta levittämällä aurinkovoidetta suoraan pigmentoinnin päälle.

Kaikki pigmentointi tuotteet ovat REACH-HYVÄKSYTTYJÄ

4.01.2022 astui voimaan uudet säännökset, jotka koskevat EU/EEA-maita.

Nämä tulevat säännökset koskevat myös tatuointi- ja pigmentointiaineita.

Yli 4000 vaarallisen aineen käyttö tullaan kieltämään. REACH on kirjainlyhenne englanninkielisistä sanoista, jotka tarkoittavat kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyjä ja rajoituksia.

REACH-asetus on Euroopan unionin säädös. Sen tavoitteena on parantaa ihmisten terveyden ja ympäristön suojelua kemikaalien mahdollisesti aiheuttamilta riskeiltä.