20 vuotta hehkuvan hyvää palvelua

Kosmetologipalvelu HEHKUMO toimi aiemmin nimellä Kauneuden ja hyvän olon hoitola Beauty Drop, jonka perustin vuonna 2003. Siitä lähtien olen hoitanut kaiken ikäisiä asiakkaitani lämmöllä ja ammattitaidolla. Monet asiakkaani ovat käyneet hoitolassani Tampereen Satamakadulla jo parin vuosikymmenen ajan. Hehkumoon on helppo tulla: hoitola sijaitsee katutasossa ja parkkipaikkoja on hyvin saatavilla.

HEHKUMO kuvaa olotilaa, jonka hoito asiakkaassa synnyttää. Hyvä olo syntyy sisältäpäin ja kauneus kumpuaa hyvästä olosta. Siitä syntyy hehku. Tämä hehku asiakkaissa saa aina vaan minutkin innostumaan ja huomaamaan, miten tärkeää työtä teen. Se on parasta tässä työssä. On palkitsevaa, kun voi auttaa, kannustaa ja opastaa monenlaisissa pulmatilanteissa ihonhoitoon, meikkaamiseen tai vaikka jalkojen hyvinvointiin liittyen.

 

Matkani ompelijasta kosmetologiksi alkoi vuonna 2000, kun lähdin opiskelemaan alaa aikuisopiskelijana. Matka on ollut ihana ja palkitseva: itsellenikin oli pieni yllätys, miten hoitolatyö on vienyt mennessään. Ja miten monipuolista se on! Viihdyn työssäni ja nautin päivittäin vaihtuvista tilanteista. Kahta samanlaista päivää ei ole.

On hienoa nähdä, millaisia muutoksia ja vaikutuksia hoidot saavat asiakkaissani aikaan. Se on kosmetologin työn parasta antia.

Pidän tärkeänä sitä, että jokainen asiakkaani kokee saavansa asiantuntevaa, ohjaavaa, huolellista ja laadukasta palvelua. Kenties hyvän mielen kaupan päälle. Jokainen on ansainnut hoidetun ja hyvinvoivan ihon.

Hyvinvointi on sitä, että ihminen viihtyy itsensä kanssa ja jaksaa nauttia elämästä.

 

Ota rohkeasti askel kohti hoitojen maailmaa ja uutta hehkua. Olet sen arvoinen.
Lämpimästi tervetuloa hoitoihin.

 

Johanna Petäjistö

SKY-kosmetologi, BC-värikonsultti

OMISTAJA & PERUSTAJA

Johanna Petäjistö, sky-kosmetologi, BC-värikonsultti Hehkumo Oy
Kuvat hoitolasta Mari Skogberg