Hoidot naisille

HEHKUMON hoitovalikoimasta löydät kaikkea kauneuteen ja hyvään oloon. Kasvohoitoja erilaisiin tarpeisiin: hemmotteluun, kauneuden ylläpitoon tai iho-ongelmien hoitoon, jalka- ja käsihoitoja, ihokarvojen poistoa, ripsien ja kulmien värjäystä, kestotaivutusta ja laminointia, kestopigmentointeja ja korvien rei’itystä.

Kiinnostaako kasvohoito, mutta et osaa päättää mikä hoito sopisi sinulle parhaiten? Ei hätää, valitse Bioline jatò Line+ -kasvohoito aikaa varatessasi, niin katsomme sitten yhdessä ihosi tarpeita parhaiten palvelevan kasvohoidon.

KASVOHOIDOT

BIOLINE JATÒ -kasvohoidot

Bioline jatò -kasvohoidossa on hoitokohtaiset tehoaineet ja yksilöidyt, ihanat hieronnat. Hoidot sisältävät alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, tehoaineet, monivaiheisen hieronnan ja hoidon viimeistelevän hoitovoiteen.

BIOLINE JATÓ LINE+ -kasvohoito

Klassinen kasvohoito, joka sisältää kulmien muotoilun. Sopii hyvin myös ensimmäiseksi kasvohoidoksi.
Neljä ihanaa vaihtoehtoa, joista valitsemme yhdessä sinun ihollesi vuodenaikaan nähden sopivimman hoidon.

  • Aqua+ on syväkosteuttava ja pehmittävä hoito, joka antaa iholle välittömän raikkauden tunteen.
  • Vita+ on elvyttävä hoito, joka ravitsee kuivaa, sameaa ja väsynyttä ihoa.
  • Dolce+ rauhoittaa ja vahvistaa herkkää, herkästi punoittavaa ihoa antaen välitöntä helpotusta.
  • Pura+ tasapainottaa ja puhdistaa epäpuhtauksiin taipuvaista ja rasvaista ihotyyppiä. Tuloksena tasainen, mattapintainen ja säteilevän kaunis iho

        Hoidon kesto 90min                      89€

BIOLINE LINE + 

EXPRESS- kasvohoito

Kasvojen kuorinta, kevyt hieronta ja naamio, ei sisällä kulmien muotoilua. Sopii Nuorelle iholle ja ensimmäiseksi kasvohoidoksi tai fresh-up kasvohoidoksi.

Hoidon kesto 60min                               68€

BIOLINE JATÓ PRIMALUCE EXFO & WHITE -kasvohoito

Ainutlaatuisten AHA ja PHA -hedelmähappojen yhteisvaikutus kuorii ja uudistaa ihoa tehokkaasti antaen poikkeuksellisen kirkkauden ja näkyvästi ihon pintaa silottavan vaikutuksen. Innovatiiviset kuorinnat eri pitoisuuksilla tarjoavat kohdennettua tehokkuutta ikääntymisen merkkien hoitoon, samealle iholle, epäpuhtauksia ja tummia läiskiä vastaan. Hoidon tulos on heti nähtävissä, ihosi kirkastuu ja tuntuu tasaiselta.

Hoidon kesto 75 min                          99 €

DE-SENSE -kasvohoito  

Ihanteellinen, ihoa vahvistava ja rauhoittava kasvohoito etenkin couperosa-iholle, herkistyneelle ja ärtyneelle, esim. pakkasen ja viiman ärsyttämälle iholle. Kasvojen punoitukseen liittyy usein epämiellyttävää kutinaa sekä lämmön ja kihelmöinnin tunnetta iholla. De-Sense -kasvohoito antaa välittömän ja kestävän hyvänolon tunteen herkistyneelle iholle. Vähentää ihon punoitusta, herkkyyttä ja ärtyisyyttä.

Hoidon kesto 60 min                       99 €

DE-OX C EVOLUTION -kasvohoito

Kasvohoito, joka antaa suojaa ihollesi. Runsain mitoin C-vitamiinia sisältävä hoito parantaa ihon kiinteyttä, palauttaa heleyden ja auttaa ihoasi suojautumaan päätetyöskentelyn, stressin, ilmansaasteiden sekä UV-säteilyn aiheuttamilta haitallisilta vaikutuksilta. Sopii kaikille ihotyypeille kirkastamaan ja vahvistamaan ihoa ulkoisilta rasituksilta – myös kaikkein herkimmälle iholle. Loistava hoito etenkin kesäaikaan.

Hoidon kesto 75 min                   108 €         

LIFTING CODE -kasvohoito

Syväkosteuttava ja liftaava kasvohoito, joka antaa näkyvän hoitotuloksen. Korkea pitoisuus erittäin tiivistettyä hyaluronihappoa ja luonnollista kollageenia selkeyttävät kasvojen ja kaulan piirteitä. Näkyvästi kohottava ja juonteita pehmittävä vaikutus yhdistyy ihoa uudistavaan ja elvyttävään vaikutukseen edistäen kasvojen, kaulan ja silmänympärysten ihon kiinteyttä. Ihanteellinen kasvohoito ennen juhlia tai muuta tärkeää tapahtumaa. Sarjahoitosuositus: 3-5 hoitoa, yksi hoito viikossa.

Hoidon kesto 90 min                            130 €

AGE BEATY SECRET GOLD -kasvohoito

Ylellinen kultakasvohoitohoito, jonka huippuluokan koostumukset takaavat ihon hyvinvoinnin, terveyden ja nuorekkuuden. Superfoodeja, hienostuneita tuoksuja, luonnollisia aktiiviaineita, ylellinen kultanaamio ja erityinen hieronta – niistä syntyy upea kasvohoito ja aistikokemus vailla vertaa. Sarjahoitosuositus: 3-5 hoitoa, yksi hoito viikossa.

Hoidon kesto 90 min                        135 €

TOSKANI KASVOHOIDOT

DUOSOMAL -happokuorinnat

Tehokkaat, ihoystävälliset happokuorinnat sopivat kaikille ihoille kaikkina vuodenaikoina ilman sivuvaikutuksia. Ihosi väri tasoittuu ja kirkastuu silminnähden. Ihosi myös tuntuu joustavammalta ja keveämmältä, ja hoitotuotteet imeytyvät siihen paremmin. Jokainen hoito suunnitellaan asiakaskohtaisesti ihon tila huomioiden.

Tehokasta hoitoa epäpuhtaalle, uudistusta ja kirkkautta kaipaavalle iholle Salisome, Mandelsome ja Glycosome -hapoilla. Valon vanhentama, kuiva, herkkä ja laikukas iho saa helpotusta Lactisome ja Glycosome -hapoista.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, yksilöllisesti valitun Duosomal-hapotuksen,
peel-off -naamion ja hoitovoiteen.

Hoidon kesto 60 min                      105€ 

Sarjahoitona 4 hoitoa 356 €

(89 € hoito, 7-10 päivän välein)

NEULATON MESOTERAPIA – MESOJET GUN

Kiinteyttää, kirkastaa, uudistaa, vahvistaa ja vaalentaa pigmenttihäiriöitä.

Pulse Booster -teknologia toimii yhdistäen ihon sähköstimulaatiota ja mikrohiontaa. Kontrolloitu sähköimpulssi avaa hetkellisesti solutason mikrokanavia tehostaen aktiiviaineiden imeytymistä, parantaen ihon aineenvaihduntaa, mikroverenkiertoa sekä tehostaen ja parantaen kollageenin tuotantoa. Mikrohionta saa aikaan hallitun vaurion ihon pinnalla, joka parantaa aktiivisten aineiden imeytymistä syvemmälle ihon kerroksiin.

Kivuton tekniikka: maksimaalista tehokkuutta, minimaalisin tuntemuksin, ilman hoidon jälkeisiä vaurioita tai paranemisaikaa. Hoito sisältää Duosomal-happokuorinnan.

Kiinteytys, rosacea, couperosa, acne, arvet.

Hoidon kesto 75 min                      169€

Sarjahoidossa tehdään 4-5 hoitoa 7-10 päivän välein, riippuen hoidon tavoitteesta ja ihon kunnosta. Hoitosuunnitelma tehdään aina tapauskohtaisesti.

LUE LISÄÄ

ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 

Kirkastaa, uudistaa, kuorii ja puhdistaa ihoa.

Ultraäänivärähtelyyn perustuva hellävarainen mutta tehokas laitehoito. Hoito kuorii ja syväpuhdistaa jättäen ihosi kirkkaaksi ja eloisaksi. Ihon ultraäänipuhdistukseen sisältyy alkupuhdistus, kirkastava ultraäänikuorinta, tasapainottavan tehoaineen imeytys, naamio ja hoidon viimeistelevä voide.

Hoidon kesto 60 min                      73 €

KIINTEYTTÄVÄ ULTRAÄÄNIHOITO

Ultraäänivärähtelyyn perustuva hellävarainen mutta tehokas laitehoito. Hoito kuorii ja syväpuhdistaa jättäen ihosi kirkkaaksi ja eloisaksi. Ihon ultraäänipuhdistukseen sisältyy alkupuhdistus, kirkastava ultraäänikuorinta, tasapainottavan tehoaineen imeytys terapeuttisella ultraääni- ledvalolla, naamio ja hoidon viimeistelevä voide.

Hoidon kesto 75 min                      83 €

ULTRAÄÄNIKASVOHOITO EXPRESS 

Sama kasvohoito kuin edellinen, mutta hieman lyhennettynä versiona. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kirkastava ultraäänikuorinta, tasapainottavan tehoaineen imeytys ja hoidon viimeistelevä voide.

Hoidon kesto 35 min                     52 €

ARJESTA JUHLAA -hoitopaketti

Bioline Jató Line+ kasvohoito, kevennetty jalkahoito ja Minimanic-käsihoito.

Hoidon kesto 2,5 h                      159 €

MEDIWAVE TAKE TEN -kasvolihasjumppa 

Kasvolihasten kuntoutuessa juonteet ja rypyt loivenevat, kohottava vaikutus on konkreetinen ja näkyviä tuloksia saavutetaan nopeasti. Kasvot saavat takaisin nuorekkaan ja elinvoimaisen värinsä. Hoitomenetelmä on turvallinen ja kivuton.

Hoidon kesto 30 min                        55€

Kiinteyttävä ultra Take Tenin yhteydessä tehostaa hoidon vaikutusta. Kiinteyttävä ultra terapeuttisella ledvalolla ”lämmittelee” kasvolihakset ennen kasvojumppaa ja tehostaa jumpan vaikutusta.

Hoidon kesto 40 min                      65 €

TAKE TEN -sarjahoito, 10 hoitokertaa

Kasvojumppa sarjahoitona on suositeltavaa pidempiaikaisten ja näkyvien tulosten saamiseksi. 2-3 hoitoa viikossa, hoitoon kuluu aikaa vain 30 minuuttia kerralla. Tuloksia alkaa näkymään jopa ensimmäisen hoidon jälkeen.       

 10 hoitoa                  520 €

RIPSET JA KULMAT

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU

Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa arkea ja tuo vaaleat ripset luonnollisesti esiin myös ilman meikkiä. Kauniisti muotoillut kulmat avaavat katsetta ja ovat tärkeä osa kasvoja. Kestovärjäys voidaan myös yhdistää kasvohoitoon tai ripsien kestotaivutukseen.

Hoidon kesto 30 min                        38 €      

kasvo-/ jalkahoidon yhteydessä   28 €

RIPSIEN VÄRJÄYS

Ripsien kestovärjäys helpottaa arkea ja tuo vaaleat ripset luonnollisesti esiin myös ilman meikkiä. Kestovärjäys voidaan myös yhdistää kasvohoitoon tai ripsien kestotaivutukseen.

Hoidon kesto 20min                       28 €

kasvo-/ jalkahoidon yhteydessä 22 €

KULMIEN MUOTOILU JA VÄRJÄYS 

Kauniisti muotoillut kulmat avaavat katsetta ja ovat tärkeä osa kasvoja. Kestovärjäys voidaan myös yhdistää kasvohoitoon tai ripsien kestotaivutukseen.

Hoidon kesto 20min                         28 €

kasvo-/ jalkahoidon yhteydessä   22 €

KULMIEN MUOTOILU 

Kauniisti muotoillut kulmat avaavat katsetta ja ovat tärkeä osa kasvoja. Kestovärjäys voidaan myös yhdistää kasvohoitoon tai ripsien kestotaivukseen.

hoidon kesto  20min                       23 €

kasvo-/ jalkahoidon yhteydessä  18 €

RIPSIENKESTOTAIVUTUS

Kestotaivutus eli ripsipermanentti saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Kestotaivutus taivuttaa ripsesi ylöspäin ja korostaa silmiesi luonnollista kauneutta saaden silmäsi sädehtimään. Voidaan yhdistää kasvohoitoon. Käsittely voidaan uusia 8-10 viikon välein.

hoidon kesto 45 min            59 €

kasvohoidon yhteydessä   48 €

RIPSIENKESTOTAIVUTUS VÄRJÄYKSELLÄ

Kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Kestotaivutus taivuttaa ripsesi ylöspäin ja korostaa silmiesi luonnollista kauneutta saaden silmäsi sädehtimään. Voidaan yhdistää kasvohoitoon. Käsittely voidaan uusia 8-10 viikon välein.

Hoidon kesto 60 min                72€

KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien laminointi korostaa luonnollisia kulmakarvojasi. Tekee kulmistasi tuuheamman näköiset, kauniisti muotoutuvat ja paremmin asettuvat.

30 min                                          59€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN LAMINOINTI VÄRJÄYKSELLÄ

Kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään kauniilta ja näyttäviltä. Kulmien laminointi korostaa luonnollisia kulmakarvojasi ja tekee kulmistasi tuuheamman näköiset, kauniisti muotoutuvat ja paremmin asettuvat.

Hoidon kesto 75min                         115€

Kesto kulmilla 4-8 viikkoa ja ripsissä 8-10 viikkoa.

IHOKARVOJEN POISTO SOKERILLA

Ennen ja jälkeen sokeroinnin pitäisi välttää saunaa ja aurinkoa 12 tuntia. Ihoa ei saisi kuoria päivää ennen sokerointia, eikä kolmeen päivään sokeroinnin jälkeen.

KULMAT 

Sokeroimalla kulmien alueelta saadaan poistettua pientä vaaleaa karvaa tehokkaasti.       23 €

YLÄHUULI 

Häiritsevät huulikarvat poistetaan tehokkaasti ja hellävaraisesti.                                          15 € 

YLÄHUULI JA LEUKA 

Huulikarvat ja leukakarvat poistetaan tehokkaasti ja hellävaraisesti.                                       23 €          

KASVOT JA KAULA 

Kasvoilla kasvava nukkamainen karva voidaan poistaa sokeroinnilla. Kasvojen iho saattaa punoittaa karvanpoiston jälkeen ja joillain voi nousta pientä näppyä iholle muutamaksi päiväksi. Huomioi tämä aikaa varatessasi ja tarkista, ettei seuraavana päivänä ole tärkeää menoa tai tapaamista.    38€

 

KAINALOT 

Kainalokarvojen poisto sokeroinnilla helpottaa arkea, eikä herkkä kainalon iho rasitu toistuvista sheivauksista.                                           23€ 

BIKINI 

Bikinialueen sokeroinnissa poistetaan häiritsevät karvat, jotka tunkevat esiin pikkuhousuista tai uikkarien alta.                                        28€

BRASILIALAINEN / NAISTEN

Bikinialueen laaja sokerointi, jossa poistetaan kaikki karvat, peppuvakoa myöten.       70€

SÄÄRET

Sokerointi säärille, jalkapöydästä polviin asti.  36€

REIDET

Sokerointi reisille                             36€

SÄÄRET JA REIDET 

Sokerointi säärille ja reisille      72€

KÄSIVARRET 

Sokerointi käsivarsille ranteesta olkapäähän     33€

Lisää tietoa ja ohjeistusta  sokeroinnista löydät täältä Sokerointi

Useamman alueen sokerointi samalla kertaa onnistuu hyvin ja se on edullisempaa, valmiita sokerointiyhdistelmiä löydät ajanvarauksesta.

KESTOPIGMENTOINTI

3 D- KULMAKARVAT

Kestopigmentointi kulmakarvoille toteutetaan ”karvatekniikalla”, jolloin kulmat muodostetaan ohuita karvamaisia viivoja tehden. Kulmakarvat voidaan tehdä myös puuteritekniikalla, jolloin kulmista tulee puuterimaisen pehmeäksi väritetyt.

Aikaa käsittelyyn varataan 120 min, hinta  290 €

Hinta sisältää kotihoitotuotteen

EYE LINER ylä- ja alaluomelle

Silmienrajaus kestopigmentoinnilla. Rajaus tehdään aivan ripsirajaan, muotoilemaan silmän mallia ja tuomaan silmiä paremmin esiin. Pigmentointia tehdessä huomioin silmän mallin ja asiakkaan toiveet. Rajaus tehdä sekä ala- että yläluomelle.

Aikaa käsittelyyn varataan 120 min, hinta 290 €

Hinta sisältää kotihoitotuotteen

EYELINER yläluomelle

Silmienrajaus kestopigmentoinnilla. Rajaus tehdään aivan ripsirajaan, muotoilemaan silmän mallia ja tuomaan silmiä paremmin esiin.

Eyeliner rajaus voidaan tehdä myös ainoastaan alaluomelle, korostamaan ja muotoilemaan silmän mallia.

Aikaa käsittelyyn varataan 90 min, hinta 240 €

Hinta sisältää kotihoitotuotteen

HUULTEN PIGMENTOINTI

Huulet pigmentoidaan ”lip blush” tekniikalla, koko huulet väritetään häivytetysti. Luonnollinen ja tätä päivää oleva huulten kestopigmentointi.

Jos sinulla on taipumusta huuliherpekseen, suosittelemme estolääkityksen aloittamista  ennen pigmentointia.

Aikaa käsittelyyn varataan 120min, hinta  290 €

Hinta sisältää kotihoitotuotteen

PIGMENTIN VAHVISTUS

Kestopigmentoinnin vahvistus, kun vanhoja pigmentointeja on vielä näkyvissä ja niitä korostetaan paremmin näkyviin. Pieni muodon korjaus on mahdollinen vahvistuksen yhteydessä.

Aikaa käsittelyyn varataan 90 min, hinta 240 €

Hinta sisältää kotihoitotuotteen

VARTALOHOIDOT

 

Bioline jatò MESO-FIT -vartalohoito

Rentouttava vartalohoito koko vartalolle. Kuivaharjaus laittaa verenkierron liikkeelle ja irrottaa kuollutta ihosolukkoa. Intensiiviset aktiiviaineet parantavat nesteiden kiertoa ja tekevät ihosta kiinteämmän, tasaisemman, sileämmän ja pehmeämmän. Tehostetusti selluliitille ja rasvakertymiin – vatsaan, reisille, lantiolle ja pakaroille.

Hoidon kesto 60 min          99 €         

SELÄN IHONPUHDISTUS ULTRAÄÄNELLÄ

Selässä olevien epäpuhtauksien poisto ultraäänellä, hoitava ja rauhoittava voide viimeistelee hoidon.

Hoidon kesto 45 min              90 €

SELÄN IHONPUHDISTUS HAPPOKUORINNALLA 

Selässä olevien finnien ja tukkeumien hoitoon happokuorinta manteli-tai salisyylihapolla. Toimii myös selässä olevien aknearpien hoitoon.

Hoidon kesto 45 min            110 €

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 

Pikarentoutuksessa hierotaan hartiat, niska ja pää. Asiakas istuu tuolilla hieronnan ajan.

30 min                              40 €

AROMAHIERONTA

Rentouttava hieronta aromaattisia öljyjä käyttäen.

Pakarat, selkä, hartiat, käsivarret, decolte, pää.

45 min                            49 €

JALKA- JA KÄSIHOIDOT

JALKAHOITO

Kylpy, kuorinta, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen, rasvaus, halutessa kynsienlakkaus 5 €, lakan saat mukaan.

Hoidon kesto 60min              60 €

PERINTEINEN JALKAHOITO

Kylpy, kuorinta, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen, hieronta, halutessa kynsienlakkaus 5 €, lakka mukaan.

Hoidon kesto 90min                70 €

CALLUSPEELING jalkahoito 

AHA-hedelmähappoa sisältävät hoitoliuskat pehmentävät kovettumia hellästi mutta tehokkaasti. Halutessa kynsienakkaus 5 €, lakan saat mukaan.

Hoidon kesto 45min            75  €

CALLUSPEELING jalkahoito hieronnalla

AHA hedelmähappoa sisältävät hoitoliuskat pehmentävät kovettumia hellästi mutta tehokkaasti, hieronta ja halutessa lakkaus 5 €, lakan saat mukaan.

Hoidon kesto 60min              85 €

PAIKALLISHOITO JALOILLE 

Känsän poisto / kynsien leikkaus    45 €  

MINI MANIC- käsihoito

Käsien ja kynsien pikahuolto kynsinauhojen hoito, viilaus ja rasvaus 43 €.

Lakkauksella 53 €

SPA MANIC- käsihoito
Käsien kuorinta, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojenhoito ja hieronta.
Hoidon kesto 45 min 55 €, lakkauksella 60 min 65 €

MEIKKAUS

HOIDON JÄLKEINEN MEIKKI

Kevytpäivämeikki piristämään päivääsi.         15 €

KAUNEUSMEIKKI

Päivämeikki tai juhlameikki, tarpeen ja tilanteen mukaan. Päivän piristykseksi, teatteriin tai  konserttiin.                                                           65  €

MEIKKIOPASTUS 

Meikinopastus on sinua varten, jos kaipaat vinkkejä tai opastusta meikkaamiseen. Saat neuvoja ja ohjeita meikkaamisen. Artdecolta löytyy loistavia tuotteita niin arki- kuin juhlameikin tekoon.     69 € 

MORSIUSMEIKKI                          
Hääpäivä on suuri juhlapäivä, siihen kannattaa panostaa. Meikkin suunnitteluun varataan aikaa noin 30 min jolloin valitaan ja kokeillaan värisävyt, varsinaisena hääpäivänä meikki toteutetaan suunnitelman mukaan, silloin aikaa varataan 60min.                                                                                      135 €

VÄRIANAYYSI

VÄRIANALYYSI

Värianalyysissa selvitetään oletko kevät, kesä, syksy tai talvi -ihminen. Jokaiselle näistä sopii erilaiset sävyt. Oikeat sävyt korostavat parhaita piirteitäsi ja häivyttävät epäedullisempia ominaisuuksia. Analyysin opastuksella saat varmuutta valintoihisi; vaatteet, asusteet, meikki ja silmälasit. Oikeissa väreissä olet parhaimmillasi ja hehkut hyvää oloa ja kauneutta.

Opastuksen jälkeen saat mukaasi oman henkilökohtaisen värikartan josta voit tarkistaa sävysi ostoksilla. Saavuthan värianalyysiin ilman meikkiä.

Värianalyysi on edullisin kasvojenkohotus.Testaa!

Analyysin kesto 2,5 h      220 €

Ajanvaraus värianalyysiin vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Kasvohoito kiinnostaa, mutta et tiedä minkä hoidon valitsisit tai mitä ihosi kaipaa?

Ei hätää, voit valita Bioline jatò Line+ kasvohoidon, katsomme sitten yhdessä mikä kasvohoito vastaisi parhaiten tarvettasi.