Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen ja turvallinen karvanpoistomenetelmä häiritseviin ihokarvoihin kasvojen ja vartalon ihon alueella.

Sokerimassan avulla saadaan ihokarvat poistettua hygieenisesti ja nopeasti. Sokerointi myös kuorii ihoa tehokkaasti samalla, kun karva irtoaa.

Sokerointi auttaa pitämään ihon sileänä useamman viikon ajan.

Huomioitavaa ennen sokerointia:

  • Ihon tulee olla terve
  • Ihokarvojen tulee olla vähintään 2-3 mm pituista
  • Ihoa ei tule kuoria edellisenä päivänä eikä hoitopäivänä
  • Iholle ei tule levittää kosteusvoidetta hoitopäivänä, sillä se voi vaikeuttaa karvanpoistoa.

Säännöllisellä sokeroinnilla ihokarvat pehmenevät, ohenevat ja vaalenevat. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona ja kosteusvoiteet imeytyvät paremmin ihoa hoidettaessa. Me ohjaamme myös hyvään kotihoitoon sokerointien välissä. Sokeroinnin huoltoväli on noin 3-5 viikkoa, tämä katsotaan yksilöllisesti.

Sokeroinnin jälkeen:

  • Tiukkoja vaatteita ja voimakasta hikoilua tulee välttää heti hoidon jälkeen.
  • Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen 3 päivän ajan.
  • Vältä deodorantin käyttöä 24 h ajan (jos on sokeroitu kainalot).

Suosittelmme kuorimaan ihoa muutamia kertoja viikossa sekä kosteuttamaan ihoa päivittäin. Vältä hikoilua, saunomista, aurinkoa/ solariumia sekä itseruskettavia tuotteita 24 tunnin ajan.

Brasiliailainen sokerointi

Brasilialainen sokerointi eli ”brassi” on intiimialueen sokerointi. Karvat poistetaan kokonaan edestä ja takaa jätetään pieni alue asiakkaan toiveiden mukaan. Sokerointi on erityisen hyvä myös herkilläkin ihoalueilla. Karvanpoisto suoritetaan aina niin hellävaraisesti kuin se vain on mahdollista. Säännöllinen sokerointi muuttaa karvan laatua hentoisemmaksi ja harvemmaksi. Näin toimenpide muuttuu joka kerta kivuttomammaksi ja miellyttävämmäksi.​